„Klubrádió

A Jobbik Kálmán Olgát támogatja az előválasztáson

31/05/2021 07:43

| Szerző: Klubrádió

A DK jelöltjét, Kálmán Olgát támogatja a Jobbik Budapest 4. számú választókörzetében – közölte Jakab Péter Jobbik-elnök Facebook-oldalán. A televíziós újságírónak a momentumos Berg Dániel és Párbeszéd politikusa, Tordai Bence lesz az ellenfele. 

Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja az előválasztáson a budapesti 4-es számú választókerületben indul (amely nagyobb részt a II. és kisebb részben a III. kerületből áll), ahol Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője és Berg Dániel, a Momentum II. kerületi alpolgármestere is.

A Jakab Péter Facebook-oldalán megjelent bejegyzésben azt írták: „Kálmán Olgát nem kell bemutatni, országosan ismert műsorvezető, aki most a politikai közélet másik oldalán is bizonyít. Kétség nem férhet hozzá, hogy ha valaki, ő ismeri az ellenfeleket, és rá is lehet számítani a Fidesz-féle pártállam lebontásában. Budapest 4. sz. választókerületében komoly verseny várható, bárki legyen is az előválasztás győztese – a közös ügyet fogja szolgálni, de az ismertség és népszerűség, a politikai tisztánlátás sokat nyom majd a latba. Annak kell most győzni, aki a legerősebb, aki kérlelhetetlen ellenfele lesz Orbánéknak!”

A Jobbik közölte: csak ott indulnak el az előválasztáson, ahol ők szolgálják legjobban a kormányváltást. Ott győzni is akarnak, máshol viszont mást támogatnak.

„Legyen végre EGYENES BESZÉD a politikában! Erről is szól az összefogás!” – utaltak a közleményben Kálmán Olga korábbi műsorára. 

(Címlapi kép: Facebook)