„Klubrádió
A lényeg

Jakab: Bárki is nyeri az előválasztást, támogatom

30/09/2021 14:01

| Szerző: Klubrádió

„Ami az én negyedik helyemet illeti: ez a hely egy valamit üzen, de azt nagyon. Sokat kell még dolgoznunk a kormányváltásért” – mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, aki már biztosra veszi, hogy nem jut be a második fordulóba. Hozzátette: bárki is nyer a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, támogatni fogja a kormányváltásért folyó küzdelemben.

A Jobbik elnöke csütörtök délutáni videójában köszönetet mondott az előválasztásban résztvevőknek, illetve jelezte, hogy bárki is nyer a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, támogatni fogja a kormányváltásért folyó küzdelemben.

„Ami az én negyedik helyemet illeti: ez a hely egy valamit üzen, de azt nagyon. Sokat kell még dolgoznunk a kormányváltásért” – vélekedett Jakab, aki ezt követően arról beszélt, hogy a többi jelölt kivétel nélkül Budapesten és a nagyvárosokban erős. Szerinte rá maradt az a feladat, hogy „csatába hívja azokat a kistelepüléseket, kisvárosokat és falvakat, ahol még mindig a Fidesz az erős”. Jakab Péter a videóban már tényként kezeli, hogy nem jut be a második fordulóba, de úgy fogalmazott, hogy csak az érdekli, hogy együtt maradjon az ellenzéki összefogás.

„Van egy rossz hírem a fideszeseknek: soha nem adom fel” – közölte, és azt üzente a többi ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek, hogy választást csak vidékről lehet nyerni.

(via 24.hu)