„Támogassa
A lényeg

Hamisíthatták a nyirmártonfalvi közmunkás elleni levelet

18/08/2023 07:23

| Szerző: Klubrádió

Hamis lehet a fák nélküli lombkoronasétányon nevető nő ellen érkezett panaszlevél.

Hamis magánokirat felhasználása miatt már a rendőrség is nyomoz Nyírmártonfalván, ahol a fideszes polgármester rossz néven vette, hogy a fák nélküli lombkoronasétányát kinevette egy önkormányzati dolgozó a Facebookon - írja az RTL.

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, Hadházy Ákos feljelentést tett a fideszes lombkoronás polgármester ellen hivatali visszaélés gyanúja miatt. Szerinte ugyanis nem lehet máshogy értelmezni azt, "amikor egy polgármester kirúgással fenyeget egy közmunkást csak azért, mert ismerőse posztjához egy nevetős emojit biggyeszt a lombkoronátlan sétány bizarr képe alá".

A szociális gondozóként az önkormányzat által közfoglalkoztatott Magyar Petra ellen belső vizsgálat indult, és állítólag az egyik gondozottja is bepanaszolta, hogy rosszul végzi a munkáját.

Az idős asszonyt azonban saját elmondása szerint félrevezették. Erről telefonon beszélt Magyar Petrának, aki rögzítette az asszony szavait. Mint mondta, “én szerettelek téged, lehet, hogy én is annak írtam alá, hogy semmi nem volt kitöltve. De nem láttam! Egy üres papírt láttam én is.”

A rendőrség most azt vizsgálja, hogy valódi-e a panaszlevél.