„Klubrádió“

Hírek

A lényeg

Új támogatás munkahelyvédő beruházásoknak

Új program indul azoknak a magyar vállalatoknak a támogatására, amelyek hajlandóak legalább 560 millió forint beruházást végrehajtani a koronavírus-járvány miatt veszélybe került munkahelyek megvédéséért - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.

A lényeg

Lelassul az M5-ös szombaton

Forgalomkorlátozás lesz szombaton az M5-ösön Kiskunfélegyházánál. Sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani az autópálya ezen szakaszán, ahol időszakosan teljesen leállítják a forgalmat.

A lényeg

A 2021-es büdzséről döntenek

A jövő évi költségvetésről is szavaz az Országgyűlés. A napirend alapján összesen 26 javaslatról dönthetnek a képviselők a délelőtt 11-kor kezdődő ülésen.

A lényeg

Vona is várta a politikai atombombát

Egyetlen, közös ellenzéki listára számít 2022 -ben   a Jobbik elnöki posztjáról az előző parlamenti választás után távozó Vona Gábor. A kormánylapnak korábban sokáig nem nyilatkozó volt politikus a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta, hogy Karácsony Gergelyt, vagy  Márky Zay Pétert is el tudná képzelni listvezetőként, ő maga pedig nem készül visszatérésre.

A lényeg

Duda nyert, de nem győzött

A hivatalban lévő  Andrzej Duda nyerte meg az legyelországi elnökválasztás vasárnapi első fordulóját, de nem szerezte meg a voksok abszolút többségét