„Támogassa
A lényeg

Gulyás szerint a tanári szakszervezetek a baloldalnak kampányolnak

22/10/2022 12:58

| Szerző: Klubrádió

A baloldal kampányához igazodva működnek a pedagógus szakszerveztek, az első az lenne, hogy a kormánypártokkal próbáljanak együttműködni – reagált a PSZ szombat délelőtti követeléseire Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hiteltelen a pedagógus szakszervezetek pozíciója, mert tavasszal azoknak a baloldali pártoknak kampányolnak, akik mindent megtesznek, hogy ne legyen forrás a pedagógus-béremelésre – reagált a PSZ szombat délelőtti követeléseire Gulyás Gergely, majd azt mondta, ő maga is találkozott a héten a Nemzeti Pedagógus Kar vezetőjével, de a szakszervezetekkel egyeztetni a szaktárca dolga – írja a 24.hu.

A baloldal kampányához igazodva működnek a pedagógus szakszerveztek, az első az lenne, hogy a kormánypártokkal próbáljanak együttműködni, nem azokkal, akik épp a béremelés ellen dolgoznak, mondta Gulyás Gergely. Arra a kérdésre, hogy a kormány tárgyal-e velük, azt felelte, hogy van a kormánynak illetékes minisztériuma, és jogszabályok is kötelezik őket erre, ő múlt héten a Nemzeti Pedagóguskar elnökével találkozott – írja a Telex.