„Klubrádió

Elfogták az SZFE-maszkos nő késes támadóját

25/02/2021 16:46

| Szerző: Klubrádió

Elfogták azt a 30 év körüli férfit, aki késsel sebezte meg egy nő arcát a 151-es buszon. A nő Free SZFE maszkot viselt. Az esetet követően Karácsony Gergely főpolgármester posztjában fejtette ki az üggyel kapcsolatos véleményét.

Néhány órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint csütörtökön reggel egy késsel megsebezte egy nő arcát egy 151-es buszon Budapest XXI. kerületében, a Szent Imre téren, jelentették be a rendőrség délutáni sajtótájékoztatóján – írja Telex.

Fülöp Gergely, a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályvezetője elmondta, súlyos testi sértés kísérlete és közösség tagja elleni erőszak gyanúval nyomoznak a 30 év körüli férfi ellen.

 
Csepel Fotó: Wikipedia
 

A nő a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és korábbi oktatóival szolidaritást vállaló Free SZFE maszkot viselte.

Karácsony Gergely főpolgármester korábban aljas és gyáva tettnek nevezte a történteket. „Semmiféle nézetkülönbség nem lehet indok az erőszakra. Legyen ennek vége már! Ne azt keressük állandóan, ki kezdte, kinek a hibája, hanem hogy miként lehet kirángatni ezt az országot ebből a szörnyűséges gyűlöletspirálból” – írta posztjában.