„Klubrádió“

Hírek

Orbán: Visszatérő rémálmunk, hogy egyszer megjelenik a Jóisten Magyarországon

Orbán a magyarok visszatérő rémálmáról

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor csütörtökön, az eseményen a miniszterelnök kiemelte: a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok. Az eseményen az MTI beszámolója szerint Takamado Tsuguko hercegnő kifejtette, máig jól emlékszik több mint tíz évvel ezelőtti magyarországi látogatására, és most ez a tárlat tovább erősíti a magyar-japán kapcsolatokat.

Eljárást indítottak az M1 bemondója miatt

Eljárást indítottak az M1 bemondója miatt

Németh Balázs, a közmédia Híradójának bemondója véleményt fűzött Hadházy Ákos parlamenti táblás akciójához, ezért a Médiatanács eljárást indított - írja a 444.

A lényeg

Kirúgja az FKF vezérigazgatóját Karácsony Gergely

A főpolgármester már tegnap közölte, hogy személyi következményei lesznek a Fővárosi Közterület-fenntartónál, ahogyan kezelték a hétfői hóhelyzetet Budapesten. Karácsony Gergely főpolgármester azt is mondta, hogy a cég elégtelenre vizsgázott, de a menesztés mögött más is meghúzódik. 

22 éves egyetemista az Orbán-kormány új helyettes államtitkára

Helyettes államtitkár lett az egyetemista

Rácz Zsófia 22 éves joghallgató lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár mutatta be őt a Facebookon.