„Klubrádió
A lényeg

Deutsch hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját

23/06/2022 15:21

| Szerző: Klubrádió

A fideszes EP-képviselő hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját – ezzel a címmel jelent meg egy riport egy kormányközeli médium honlapján.

Miután a Rynair légitársaság levélben kérte azon magyar ügyfeleit, akik repülőjegyet vettek náluk, hogy írjanak levelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek, amiben tiltakoznak a légitársaságokra is kivetett "ostoba" extraprofitadóval szemben, megszólalt Deutsch Tamás is az ügyben.

A fideszes európai parlamenti képviselő hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját – legalábbis ezzel a címmel jelent meg egy riport a Hír TV honlapján. A 24.hu szemléje szerint  így reagált arra, hogy a Ryanair arra biztatja az utasait, hogy írjanak tiltakozó levelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek az extraprofitadó bevezetése miatt.

A bejegyzéshez feltöltött rövid videóban ugyan Deutsch szájából nem hangzik el ez a kifejezés, de a műsorvezető is így konferálta fel és láthatóan egy hosszabb interjú vágott változatáról van szó. A politikus szerint az, hogy a légitársaság az extraprofitadót az utasaira hárította, nyílt és durva jogsértés, ezért súlyos következményekkel járó hatósági vizsgálatot vár – jegyezte meg a portál.