„Támogassa
A lényeg

Bordélyházat vitt egy nő a pesti belvárosban, videón, ahogy elkapják

28/07/2023 09:41

| Szerző: Klubrádió

A 30-as éveiben járó nő 2019 novemberétől kibérelt egy V. kerületi lakást, amelyben 2020. április 30-i elfogásáig bordélyházat üzemeltetett. A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, ahová fehérneműs fényképeket töltött fel róluk. A feltüntetett telefonszámokon valójában a vádlottat lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat.

A nő elfogása:

A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjából 50 %-ra, továbbá 2000 forint "napidíjra" is igényt tartott a neki dolgozóktól. Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a vádlott utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában – tudatták.