„Klubrádió
A lényeg

Biztonságiak teperték le a volt jobbikost, nem Jakab emberei

9/09/2021 14:38

| Szerző: Klubrádió

Jakab szerint nem az ő testőre, hanem a Jobbik hajdúhadházi utcafórumomát biztosító személyzet teperte le egy hangoskodó rendbontót. 

A Jobbik volt országgyűlési képviselőjét a földre teperték a Jobbik elnökének testőrei, akiket nemes egyszerűséggel letagadott, és ezzel a pácban hagyott Jakab Péter – állította Facebookon közzétett posztjában Sneider Tamás, volt jobbikos, most független képviselő. 

Jakab reagált a történtekre a Facebook-oldalán: A Fidesz-média a napokban elkezdett aggódni egy „kutyát sétáltató járókelőért”, akit a nem létező testőreim fojtófogással a földre tepertek a hajdúhadházi utcafórumomon. Mivel óránként bombáznak aggódó kérdéseikkel, gondoltam, itt válaszolok.

Jakab szerint az történt, hogy „a fórumomon megjelent egy fickó, akit sokan csak arról ismernek, hogy szeret lőfegyverrel mászkálni – szemlézte a Blikk. A fórumon zaklatta a választókat, majd megrúgta a munkatársamat. Ezután a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító tette a dolgát”. – Köszönöm neki és a rendőrségnek is, hogy utána bent tartották ezt a Fidesz-média szerinti ártatlan, „kutyát sétáltató járókelőt”. A rendbontókkal szemben így kell fellépni – írta. A politikus a posztját azzal zárta, hogy a jogi lépéseket természetesen megteszik.