„Klubrádió“

Hírek

A lényeg

Tagadja bűnösségét a szír férfi

Tagadta bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi a Fővárosi Törvényszéken.

A lényeg

Áramkimaradások Ausztriában

Áramkimaradást okozott a havazás Ausztria több részében, így Karintiában, Tirol keleti részében, valamint Salzburg tartományban.

A lényeg

Kitart Karácsony népszerűsége

Az önkormányzati választások sem rendezték át az ellenzéki pártok közötti erősorrendet, a DK bír egyelőre a legnagyobb táborral.

A lényeg

Újra rakétákkal támadják Izraelt

Nyugodt éjszaka után kora reggel kiújultak a Gázai övezetből izraeli területek ellen indított rakétatámadások - jelentette az izraeli média.

A lényeg

Karácsony Budapestet kiléptetné a kukaholding rendszeréből

A főpolgármester felvetette, hogy  Budapest kilépne a kukaholding országos központosított díjbeszedési rendszeréből, mindezt Karácsony Gergely a november 6-i kormányülésen jelezte  Orbán Viktor miniszterelnöknek – tudta meg a 24.hu.  

A lényeg

A helyi iparűzési adót tömegközlekedésre kellene fordítani

Az iparűzési adót elsődlegesen a helyi tömegközlekedés finanszírozására kell fordítaniuk az önkormányzatoknak, és ezt a jövőben törvénybe is foglalják - jelentette be a Miniszterelnökség fideszes államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján

A lényeg

Létszámstop az egészségügyben

Múlt hét pénteken levelet küldött a fenntartó a kórházigazgatóknak, amelyben arról értesítette őket, hogy az egészségügyben  létszámstop lépett életbe - írja a Népszava.