„Klubrádió
A lényeg

Az MSZP etikai eljárást kezdeményez Hadházyval szemben

3/09/2021 13:46

| Szerző: Klubrádió

Az MSZP kiáll zuglói jelöltje, Tóth Csaba mellett és etikai eljárást kezdeményez az Országos Előválasztási Bizottságnál Hadházy Ákossal szemben – közölte a párt péntek délután. Szerintük a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (amely Hadházyt támogatja) „nyílt provokációt intézett” Tóth ellen. Azt írták: „az MSZP jelöltjét lóként tüntették fel, amivel megfosztották őt emberi méltóságától”.

Az MSZP azon háborodott fel, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái Hadházy Ákost támogató kampányeseményükön „nyílt provokációt intéztek” Tóth Csabával szemben.

Az MSZP jelöltjét lóként tüntették fel, amivel megfosztották őt emberi méltóságától, valamint a kukába dobták a környéken található szórólapjait, amivel a nyílt verseny támogatása helyett Tóth Csaba programjának elrejtésére tettek kísérletet – olvasható a közleményben, amelyről a 444 számolt be.

Az MSZP nehezményezi, hogy Hadházy a mai napig nem határolódott el a történtektől, pedig azok az ő kampánya részét képezték, ugyanis nemcsak megköszönte az MKKP támogatását, hanem az ajánlóíveket is maga adta át az aktivistáknak.

Ezeket a fotókat tette közzé kampányeseményéről a Kutyapárt, köztük van a lovas is: