„Klubrádió
A lényeg

A vadászati világkiállításra nem vonatkoznak a védelmi szabályok

15/09/2021 09:02

| Szerző: Klubrádió

A vadászati világkiállításon nem kell betartani a védelmi intézkedéseket.

A szeptember 25. és október 14. között megrendezendő, “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól – tartalmazza az a kormányrendelet-módosítás, amely kedden jelent meg a Magyar Közlönyben. Eszerint a program járványügyi korlátozások és védettségi igazolvány nélkül látogathatók lesznek – írja a 24.hu.

Vadászati világkiállítás - A monumentális szarvasagancskapBudapest, 2021. szeptember 11. Szőke Gábor Miklós Vadászkutya című alkotása a szobrászművész csepeli műhelyében 2021. szeptember 11-re virradóan. A helyszínre szállították a művész monumentális, hullajtott szarvasagancsokból készült, Totem nevű alkotását, amely az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás látogatóit fogadja majd. A világkiállítást szeptember 25. és október 4. között rendezik Budapesten és az ország több helyszínén. MTI/Lakatos Péter
 

A sikeres magyar oltási programnak és a járvány elleni hatékony védekezésnek köszönhetően Magyarország az elmúlt hetekben több nagyszabású és sikeres eseményt – így az augusztus 20-i Szent István-napokat, a FEI négyesfogathajtó Európa-bajnokságot, valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust – is rendezhetett, amelyeken több százezer látogató vett részt – fogalmaz az MTI.