„Klubrádió
A lényeg

A Momentum is Ungár Pétert támogatja Szombathelyen

10/08/2021 16:55

| Szerző: Klubrádió

Az egyik legszorosabbnak ígérkező előválasztási küzdelemben, Szombathelyen a Momentum is az LMP-s Ungár Pétert támogatja a DK-s Czeglédy Csabával szemben – írja az Ugytudjuk.hu. Ungár mellé állt a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd is korábban.

A Momentum nem indít saját jelöltet, és arra kérjük támogatóinkat, szavazóinkat, hogy támogassák Ungár Pétert az előválasztás során, akit jó szívvel ajánlunk a választók figyelmébe – közölte a szombathelyi Fő téren megtartott sajtótájékoztatóján László Győző, Szombathely alpolgármestere az Ugytudjuk.hu beszámolója szerint.

A legújabb felmérés szerint csak nüansznyival vezet Ungár Péter Czeglédy Csaba előtt Vas megye 1. választókerületében. A Medián Telexhez eljutó felmérése szerint az LMP-s képviselőnek van nagyobb esélye legyőzni jövőre Hende Csabát.

A Telex hozzáteszi: Ungár népszerűségének még az se ártott, hogy a körzet fideszes képviselője, a volt honvédelmi miniszter a „mi kutyánk kölykének” nevezte. Ungár Péter erre úgy reagált: fideszesként saját magát kellene támadnia homoszexualitása miatt.