„Klubrádió

Osváth Zsolt influenszer, vállalkozó, egykori állami gondozott, az "Odakint most szörnyek járnak” tüntetés egyik szervezője.  

Nádas Pál gyógypedagógus, író, a budapesti Mozgásjavító Iskola volt igazgatója, a magyar paralimpiai mozgalom társalapítója, a kezdeményezésére alapították meg a Magyar Paralimpiai Bizottságot, amelynek hat éven át  elnöke is volt. És! Nádas Péter író öccse.  
 
Az élet jog, nem kötelesség, életvégi döntés és az aktív eutanázia címmel szerveztek kerekasztal beszélgetést, ahol Karsai Dániel ügyvéd betegsége apropóján, a rendkívüli belátást igénylő kérdést vitatták meg, és azt, hogy hogyan tudnának a társadalom elvárásainak jobban megfelelő és az emberi méltóságot tiszteletben tartó szabályozást kialakítani. Az egyik résztvevő Kakuk Péter bioetikus, az Európai Orvosfilozófiai Társaság elnöke.
 
Úgy volt, hogy Szurdi Miklós rendező három héttel ezelőtt a Klubdélelőtt vendége lesz. Megígérte, hogy jön, majd előtte egy nappal lemondta a beszélgetést. Szeretett volna jönni, de már nem ment. Szinte egyik napról a másikra fordult az egészségi állapota olyan súlyossá, hogy nem tudott bejönni a rádióba. Xantus Barbara és Csonka András, a két művész, a nemrégiben – 74 éves korában – elhunyt rendezőre emlékezett.
 
Albert Levente író, az Európai Bizottság "tisztviselőjeként" is dolgozik, így pontosan ismeri a választ arra, hol követ el hibákat a magyar külpolitika, miért nem a stadionok építésével kell kezdeni egy ország labdarúgásának felvirágoztatását, mivel lehetne meggyőzni a Fidesz szavazóit arról, hogy másra szavazzanak.
2024. február 24. Klubdélelőtt (2024. február 24., szombat 09:00)
158:16
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa