„Klubrádió

Két hete még csak a rövid hír alapján, ma viszont már a szuverenitás törvény szövegének ismerete alapján elemeztük a legújabb jogalkotási szörnyeteget Majtényi Lászlóval, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökével.

A listát a megélhetési kérdések és az egészségügy anomáliái vezetik, a végén van az oktatás, az orosz befolyás és az LMBTQ ügyek – a Policy Solutions által készült felmérésről hallhattak Kárpáti Jánostól.

A másik lista élén Mészáros Lőrinc áll 1140 millárd Ft-tal, mögötte Szíjj László és a soron következők sem kismiskák. Ez már a Transparency International Magyarország által összeállított, a közbeszerzési adatok alapján készült Tenderbajnokság eredményét mutatja – Zeisler Judit projektmenedzser segített értelmezni az adatokat.

Ime – egy egyelőre – riasztó kifejezés: Euroszkeptikus internacionálé. Még nincs ilyen, de vajon az európai szélsőjobb erősödése nem vezet-e majd el idáig, és vajon Orbán a választások után milyen frakciót, tehát milyen pártcsaládot választ, mert bizony e döntésének jelentős hatása lesz az EU jövőjére nézve. Csernyánszky Judit összeállítását hallhatták erről.

2023. november 25. Hetes Stúdió (2023. november 25., szombat 15:00)
55:11
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter