„Klubrádió

Zubor Zalán, az Átlátszó újságírója – Újraindult a Barátság kőolajvezeték – az energiaszektor elleni támadás a fő stratégia?  

Kökény Mihály volt egészségügyi miniszter – Új kórházi struktúra és új szakellátás várható az egészségügyben – megoldódhat-e az orvoshiány?  

Beke Károly, a Portfolio makroelemzője – Romlottak a régió gazdasági kilátásai, a magyar gazdaság különösen sérülékeny lehet egy hitelminősítői elemzés szerint  

Gordon István Lengyelország-szakértő, a varsói Magyar Kulturális Intézet volt igazgatója – Rakétabecsapódás után Lengyelországban: félelem vagy a visszafogottság uralkodik-e a közvéleményben?

Nemes Gábor, a Klubrádió külpolitikai újságírójának összeállítása – Az orosz-ukrán béketárgyalások fontosságát senki nem vonja kétségbe – de mindenki mást ért alatta. Melyek a jelenlegi kilátások?

Bodnár Barna, a Klubrádió munkatársának összeállítása – Artemis-küldetés a Holdra – tudományos vagy az űrpolitikai jelentősége a fontosabb?  

2022. november 16. Esti gyors (2022. november 16., szerda 18:15)
49:21
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi