„Klubrádió

Bod Péter Ákos, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke – Az MNB ismét bírálja a kormányt: az ársapkák emelték meg az inflációt. + Az Aldi és a Lidl brutálisan korlátozza a vásárolható mennyiséget.

Katona Tamás közgazdász, a 90-es évek második felében a Központi Statisztikai Hivatal elnöke, Horn Gyula kormányfő tanácsadója, 2004-től a Medgyessy-kormány idején a miniszterelnöki kabinet vezetője, majd, a Pénzügyminisztérium államtitkára, ahogy a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején is, 2006 és 2009 között a Magyar Államkincstár elnöke közgazdász, a BKV felügyelő-bizottságának elnöke, a KSH korábbi elnöke  – 10 nap van az évből és Magyarországnak nincs reális költségvetése. További rendeleti változtatásokra lehet számítani. Varga Mihály nem ment el a költségvetés bizottság ülésére. 

Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő – Egy friss rendeletben rákényszerítenék a magánpraxisban dolgozó orvosokat, hogy havonta 20 óra erejéig dolgozzanak az állami egészségügyben.

A pedagógusok béremelése és egyeztetésük Pintér Sándorral – Molnár Tamás riportja.

Sallai Gábor, a Tungsram Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke – Az ünnepek előtt majdnem mindenkit elbocsátottak a Tungsramtól.

Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense – Putyin Beloruszba látogatott. + A Patriot rakéták megváltoztathatják Ukrajna katonai stratégiáját. 

2022. december 19. Esti gyors (2022. december 19., hétfő 18:15)
49:33
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi