„Vásároljon

Az adás vendégei és témái:

Hajdú Gergő, az előválasztás lebonyolításáért felelős aHang kampányigazgatója – Az előválasztás informatikai háttérrendszerét kik hackelték meg?

Szabó Timea, a Párbeszéd frakcióvezetője – Orbán Viktor beszéde, Pegasus-botrány, előválasztás.

Balkányi László orvos, az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ korábbi tudásmenedzsere – A koronavírus-járvány negyedik hulláma, Európában a halálozási listán a második helyen szerepel Magyarország. Szigorítások nélkül megússzuk-e a nagy erejű járványt?  

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója (A KAVOSZ tulajdonosai: a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Zrt. feladata, hogy segítse a kis- és középvállalkozók hitelhez jutását.) – Krisán korábban azt mondta: „A mikro és kisvállalkozások még nem érzik ezt – hallják a kedvező változásokat, de még magukon közel sem érzik.”

Csáki Judit szinikritikus – A világhírű amerikai rendező Robert Wilson a Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója által szervezett Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM) kapott gázsijának felét felajánlja a FreeSZFE-nek

Bendarzsevszkij Anton, a posztszovjet térség szakértője – Oroszországi választás: Vlagyimir Putyin orosz elnök megnyugodhat, a korábbiakhoz képest kevésbé átlátható módon zajlottak a választások.

2021. szeptember 20. Esti gyors (2021. szeptember 20., hétfő 18:15)
45:46
00:00
Műsorvezetők: Dési János, Szénási Sándor, Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály Szerkesztők: Selmeci János, Jávor Dénes Marcell, V. Nagy Gyöngyi, Herskovits Eszter