„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

- Karácsony Gergely főpolgármester, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP miniszterelnök-jelöltje - Karácsony Gergely 41500 ajánlást adott le az előválasztási bizottságnak + a DK-hoz köthető portálon Karácsony Gergelyt igyekeztek lejáratni.

- Dömsödi Gábor közgazdász-újságíró, Nógrád megye 1-es számú választókerületében az Új világ Néppárt jelöltje - Ajánlást adott le, mit tud tenni Salgótarjánban, hogy nyerni tudjon?

- Kökény Mihály volt egészségügyi miniszter - Itt a negyedik hullám: katonák ismét megjelentek a kórházakban, a János kórházban néhány orvos és beteg Covidos lett.

- Argyelán József, a Bankmonitor elemzője - Pár hét múlva megszűnik a hitelmoratórium. De mire számíthatnak az adósok, mi fog történni októbertől?

- Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke és korábbi frakcióvezetője - Meghalt Vitányi Iván

- Roczkó András Montenegró-szakértő - Montenegró: lángoló barikádokkal tüntettek az új szerb metropolita ellen, a szerb befolyás növekedésétől tartanak.

2021. szeptember 06. Esti gyors (2021. szeptember 06., hétfő 18:15)
47:17
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi