„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

- Rusvai Miklós virológus: Nyilvánosságra került a Nemzeti Népegészségügyi Központ levele, amelyben a háziorvosokat és a kórházakat tájékoztatják a harmadik oltások beadásáról; pár nap alatt kell az iskoláknak ütemtervet készíteniük a diákok augusztusi oltásáról.

- Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára: A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, Parragh László informális egyeztetést kezdeményezett a kötelező oltásról a munkáltatói és munkavállalói érdekképviseletekkel; már szeptemberben elindulhatnak a tárgyalások a jövő évi minimálbérről.

- Mendrey László oktatási szakértő, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének korábbi elnöke: A vitatott nézetei miatt korábban már sokat bírált Takaró Mihály felügyeletével alakíthatják át a tanárképzést.

- Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, volt ljubljanai nagykövet: Az Észak-Macedóniában pont egy lehallgatási ügybe belebukott, és Magyarországra szöktetett Gruevszkij a Szijjártó Péternek való tanácsadás mellett üzleti terjeszkedésbe is kezdett.

- Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő: Joe Biden amerikai elnök már az afganisztáni kivonulás lezárulta előtt bejelentette, hogy év végéig befejeződik az amerikai jelenlét Irakban.

2021. július 28. Esti gyors (2021. július 28., szerda 18:15)
44:50
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi