„Klubrádió

Vendégeink, témáink:


- Rusvai Miklós, virológus
Kásler Miklós ígérete szerint a kormány fontolóra vette a harmadik dózis beadását azoknál, akiknél nem alakult ki kellő védettség; a főváros után a Semmelweis Egyetem is közzétette az egyes oltások hatékonyságát vizsgáló felmérésének eredményeit.


- Arató László, a Klubrádió brüsszeli tudósítója
Közleményben cáfolta meg az Európai Bizottság Orbán múlt heti szavait, de a szavak mellett a jelek szerint már lépéseket is tesznek: egyedüliként a magyar helyreállítási tervek nem kaptak zöld jelzést.


- Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő
Nem reagált érdemben a Közszolgálati Egyetem a vádakra, miszerint súlyos visszaélések történhettek az intézményben egy közel 20 milliárdos uniós pályázat felhasználásakor, ehelyett nemtelen támadással vádolják Hadházy Ákost.


- Dávid Ferenc, közgazdász, a DK szakértője
Nem tett le az euró bírálatáról a magyar jegybankelnök, Matolcsy szerint elmúlt az az idő, amikor az euró méltó kihívója lehet az amerikai dollárnak.


- Domány András, külpolitikai újságíró
Nemzetközi hírek szerint akár Lengyelország kiválását is elindíthatja a lengyel alkotmánybíróság közelgő döntése, ami az uniós és a nemzeti jog viszonyáról szól.

2021. július 14. Esti gyors (2021. július 14., szerda 18:15)
43:55
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi