„Klubrádió

Lattmann Tamás nemzetközi jogász – Felrúgta Magyarország a Schengeni Egyezményt? Lukasenka bizalmi embere több országban is választási csalásban működött közre, most magyar vízummal fogták el Csehországban.

Nagy Gábor Amerika-szakértő – Oldódhat-e a hidegháborús helyzet Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök online megbeszélése után? Ukrajna és Fehéroroszország mellett mi szerepelhetett még a témakörök között?  

Arató László, a Klubrádió brüsszeli tudósítója – A jelek szerint mégis részt vesz a magyar kormány az uniós Pfizer-vakcina-beszerzésben de nem tudni, ez csak a gyerekeknek szánt adagra vonatkozik-e. Korábban „rendívül butának” minősítette a magyar kabinet az európai közös akciót. 

Horn Gábor, az SZDSZ volt országgyűlési képviselője, volt államtitkár, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke – Se ide, se oda, befagytak a pártpreferenciák a Republikon Intézet legfrissebb kutatása szerint. Erősödni csak a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és egyéb kis pártok tudtak.  

Dr. Boldogkői Zsolt molekuláris biológus, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára – Lazulhat-e a génszabályozás? Az Európai Bizottság reformokat tervez a GMO-módosított élelmiszer forgalmazására. A zöldek szerint nagyvállaltok veszélyes lobbitevékenységéről van szó.

2021. december 08. Esti gyors (2021. december 08., szerda 18:15)
47:17
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi