„Klubrádió

Arató László, a Klubrádió brüsszeli tudósítója – Alkudozás vagy nyomásgyakorlás. Összeáll-e Fidesz az EP-ben a szélsőjobboldali pártokkal? Lehet-e a harmadik legnagyobb frakció az Identitás és Demokrácia?

Kunetz Zsombor mentőorvos, egészségügyi rendszerfejlesztő – Szomorú élvonal. Magyarország újra az első helyen áll a lakosságarányú covid-halálozásban.

Dénes Rajmund Roland, a Magyar Munkaerő Kölcsönzők Országos Szövetségének alelnöke, az MMOSZ elnöke – Külföldi munkavállalók veszélyhelyzet idején. A magyarországi beutazás már könnyebb, de nem tudni, mi lesz velük, ha elmúlik a járvány.  

Máhr András, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének főtitkárhelyettese – Kenyérgondok- Árat emeltek a malmok, drágul a pékáru. Az üzemanyagárak és a munkabér költségeit is megfizetjük a pékségekben.  

Rodics Katalin, a Greenpeace természetvédelmi témafelelőse – Az igazság kétes pillanata, hat év után győztek a bíróságon a kishantosiak, de mintagazdaságuk végleg tönkrement.  

Józsa Márta, a Klubrádió riportere – December 1. a rádiózás napja Magyarországon, abból az alkalomból, hogy 1925 december 1-én szólalt meg Budapesten a rádió. Tehát majdnem száz éve, mi az oka annak, hogy a rádiózás, úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból?

2021. december 01. Esti gyors (2021. december 01., szerda 18:15)
49:08
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi