„Köszönjük,

Adások

Nem adja meg magát a Spar
Reggeli gyors

Nem adja meg magát a Spar

Pedig ellenőrök százai zúdultak rájuk, és bírságoltak, ahol csak tudtak – emlékeztet egy luxemburgi újság. Nemzetközi lapszemle.

Jövő héten személyesen is egyeztethet Karácsony Gergely és Magyar Péter
Megbeszéljük...

Jövő héten személyesen is egyeztethet Karácsony és Magyar

Magyar Péter bár éppen válaszolt a főpolgármester e-mailjére, nincs sok kedve a találkozóhoz azután, hogy a főpolgármester 200 millió forint jutalmat osztott ki a fővárosi cégvezetőknek – mondta a Tisza Párt elnöke a Megbeszéljük című műsorban.

Cserne Klára: Körülményes győzelem
Belső közlés

Cserne Klára: Körülményes győzelem

A legújabb fajta, amerikai feminista irodalomból is táplálkozó magyar zsidó női költészet két darabját hallgathatják meg oldalunkon.

Liberalizmus a vásznon – 42. epizód
Hangosfilm - Mozgóképizmus

Liberalizmus a vásznon – 42. epizód

A Hangosfilm – Mozgóképizmus legutóbbi adásában pontot tettünk India hagyományok övezte, majd a szocializmussal barátkozó, végül a liberalizmusnak is otthont adó történetének végére. Ebben az epizódban Gandhit, mint magánembert is megismertük.

Anno Budapest: Pályaelhagyás, karrierváltás
Anno Budapest

Anno Budapest: Pályaelhagyás, karrierváltás

Életünk során - akár többször is - előfordul, hogy hátat fordítunk addigi munkánknak, és nem csupán munkahelyet váltunk, de szakmát is. Az Anno Budapest 2024. július 21-i adásának a témája a pályaelhagyás, karrierváltás volt.

Állami kórházba invitálják a miniszterelnököt koszt-kvártélyra

Állami kórházba invitálják a miniszterelnököt koszt-kvártélyra

Lerobbant telefonfülkék városa Borsod, sufnituningban fulladoznak a debreceni vásárcsarnokban, felmondott a szolnoki gyermekrugdosó sportvezető. Százezer magyar Ausztriában, Kecskeméten megint árvíz volt a körúton, a szegediek pedig azt remélik, lesz vasútvonal Szeged és Temesvár között. Eközben a veszprémiek aggódnak Orbán Viktor testtömegindexe miatt és az állami kórházba invitálják koszt-kvártélyra.