„Köszönjük,
Útszélen

Segítség azoknak, akik még kérni sem tudnak

23/11/2020 05:32

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Pálinkás János

Segítség azoknak, akik még kérni sem tudnak – ez volt a nyáron elhunyt Göncz Árpádné, Göntér Mária Zsuzsanna – Zsuzsa néni – jelmondata.

2020. november 19. Útszélen (2020. november 19., csütörtök 15:00)
44:49
00:00
Műsorvezetők: Józsa Márta Szerkesztők: Józsa Márta

Az általa alapított KézenFogva Alapítvány huszonhét éve juttat otthonhoz és lakáshoz halmozottan hátrányos és értelmi fogyatékos embereket, miközben támogatja a családtagjaikat is. A Göncz-házaspár szellemi hagyatékának egyik legfontosabb eleme a társadalmi érzékenyítés.

Szakácsruhára és szakácskésre pályázó hajléktalan – a járvány idején is van esély arra, hogy munkához segítsék a nincsteleneket, persze szigorúan közösségi adományozásból. A kijárási tilalom megszövegezésekor a kormánynak most is csak annyira tellett, hogy éppen azokról feledkezzen meg, akiknek lehetetlen időben – és bármikor – hazatérniük, mert nincs hova.

Útszélen
2020. november 19. csütörtök 15:00
Műsorvezető: Józsa Márta
Szerkesztő: Árva Brigitta

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás