„Klubrádió
Szerepvállalás

Neked munka, nekik álom

15/11/2020 10:12

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

A Szerepvállalásban először egy olyan programról beszéltünk, amely csaknem 200 fogyatékossággal élő embernek teszi lehetővé, hogy egy fél napot eltölthessen álmai munkahelyén. Aztán a Bátor Tábor programfejlesztési tanácsadója volt a vendégünk, mert új kalandpályát építenek.

2020. november 14. Szerepvállalás (2020. november 14., szombat 18:00)
23:58
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

Csaknem 200 fogyatékossággal élő embernek teszi lehetővé, hogy egy fél napot eltölthessen álmai munkahelyén a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére indult Neked munka, Nekem álom! programsorozat. A nap célja nem más, mint a fogyatékos jelentkezőknek és az őket fogadó munkáltatóknak platformot teremteni a személyes találkozásra, egymás megismerésére és kölcsönös tapasztalatszerzésre, továbbá felhívni a figyelmet a fogyatékos emberek foglalkoztatásának lehetőségeire. A programsorozat vezetője, az alapítvány munkatársa, Bencsik Orsolya volt a vendégem.

A műsor második felében Vargyas-Tóth Juliannával, a Bátor Tábor programfejlesztési tanácsadójával beszélgettünk, ugyanis új kalandpályát építenek, amelynek kivitelezését közösségi finanszírozásból tervezik fedezni. A súlyosan beteg gyerekek és családjuk számára nyújtott élményterápia alapköve a Bátorkodópálya, amelynek megépítéséhez minden adomány segítséget nyújt.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Neked munka, Nekem álom/Facebook

Szerepvállalás
2020. november 14., szombat 18:00
Műsorvezető: Bíró Bori

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.
Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.
Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás