„Klubrádió
Esti gyors

Ne dőljünk be Orbánnak!

28/01/2020 18:34

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor a miniszterelnöki hivatal épületét, nem a mindenkori miniszterelnök székhelyének szánta, hanem saját magának. Örökre. Kárpáti Iván jegyzete.

2020. január 28. Esti gyors-részlet/Kárpáti Iván jegyzete (20.01.28.)
01:32
00:00

Láthatóan Orbán Viktor nem keresgéli tovább az önkormányzati választás utáni elbizonytalanodásból kivezető utat. Soros, migráns, börtönbiznisz, munka nélkül „gazdagodó” cigányok. Ezt a csomagot kapjuk, illetve kapja a tábor. Ne felejtsük el, ha holnap tartanák az országgyűlési választásokat a Fidesz-KDNP magabiztosan nyerne, már csak akkor is, ha a keménymagot elviszi.

Láss csodát, hosszú évek után pont most próbált „áttörni” – mint fogalmaznak – egy csoport migráns Röszkénél. Újra ostrom alatt állunk. Lehet ellenőrzőpontokat felállítani magyar területen, lehet mutogatni a propagandamédiában. Videó is van róla, amint véletlenül éppen az ország legjobban védett, legsűrűbben bekamerázott 50 méterén emberek rohangálnak.

Most felteheti nekem a kérdést valaki, teljes joggal, hogy miért nem hiszek hazánk hivatalos szerveinek. Hát azért, mert nem a Magyarország minden polgárát képviselő felelős kormány felügyeli és igazgatja ezeket, hanem egy párt. Egy olyan párt, amelynek elnöke – a kormányfő –, aki egyébként olyan nagyon érzékeny a szimbolikus politizálás gesztusaira, még arra sem veszi a fáradságot, hogy a pártügyeket, választókerületi szöszmötöléseket, káderek eligazítását, ne a miniszterelnöki hivatalban intézze.

Nyilvánvaló, hogy ő azt az épületet, nem a mindenkori miniszterelnök székhelyének szánta, hanem saját magának. Örökre. Ne dőljünk be neki.

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyors 2020. január 28-ai, keddi adásában hangzott el.

 
Orbán Viktor
 
Miniszterelnöki hivatal, terasz, Karmelita kolostor
Facebook