„Klubrádió
Café Péntek

Mitől volt szabadságharcos hangulat Koncz Zsuzsa koncertjén?

17/03/2019 11:39

Részletek Koncz Zsuzsa budapesti nagykoncertjéről, nagypapa véletlenül megtalált kottái, Legyen köztársaság!, a magyar avantgárd sikere Nyugaton, és friss színházi díjak – Café Péntek!

2019. március 15. Café Péntek (2019. március 15., péntek 20:00)
52:22
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia
A Café Péntek témái és vendégei voltak:

Máté Gábor a Magyar Színházi Alapítvány napokban kiosztott díjairól és az alapítványról.

Bak Imre a londoni Mayor Galériában sikeres kiállítással bizonyította, hogy a hatvanas-hetvenes évek magyar avantgardjára ma Nyugaton egyre jobban figyelnek.

Dr. Kárpáti György soproni orvos nagypapája kiváló zeneszerző volt, amire csak a közelmúltban derült fény, véletlenül találták meg a kottákat.

Az Eötvös Károly Intézet vasárnapra (március 17-re) megint meghirdette a Legyen köztársaság! című rendezvényt, amelyet a politikai felszólalások és viták mellett színvonalas kulturális program is színesít. Majtényi László beszél a tervezett eseményről.

Koncz Zsuzsa – az egész Aréna dugig megtelt a múlt szombati koncertjén. Mivel vonzza még mindig a hallgatóságot? Hogy lett mára talán még jobb és erősebb a hangja, mint valaha? Mitől volt igazi szabadságharcos hangulat?

 
Koncz Zsuzsa
Fotó: Arató András / Arató András archívuma
 

Címlapi kép forrása: Archív - Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2017. március 11-én.  MTI Fotó: Mohai Balázs

Café Péntek
2019. március 15., péntek 20.00h
műsorvezető: Váradi Júlia