„Klubrádió
Szavakon túl

Máté Gábor: Csak látszat, hogy laza ember vagyok – Indul Kadarkai Endre új műsora a Klubrádióban

1/05/2021 11:00

| Szerző: Klubrádió/pj

Kadarkai Endre régóta tervezte új műsorát, melyet most vasárnaptól mindig 13:00-kor hallgathatnak meg a Klubrádióban. Beszélgetés egy vendéggel, egy órán át – kicsit más formában.

Kadarkai Endre 2020 tavaszán indított el a Világtalálkozó című műsorát, melyben két, elsőre nagyon különböző vendéget ültet ke, akikről mindig kiderül, hogy vannak közös pontjaik. A Világtalálkozó rádiónk egyik legsikeresebb műsora lett – most indul újra a járványhelyzet okozta leállás után –, most pedig Kadarkai Endre egy másik saját fejlesztésű beszélgetős műsort indít el, a címe: Szavakon túl.

A műsor különlegessége, hogy a beszélgetést a kérdező és a vendég közösen alakítja. kadarkai Endre átad 20 fogalmat, melyek valahogyan kapcsolódnak a vendéghez, élete egy eseményére, epizódjára, aspektusára, személyére, megszólalására utalnak. Azonban, hogy mire, azt a vendég sem tudja. Ebből a listából választja ki valamelyiket, és arról beszélgetnek perceken át – és így megy ez egy órán át. A vendégek népszerű színészek, zenészek, televíziósok.

Máté Gábor 20 kifejezése
 
Máté Gábor 20 kifejezése
 

Az első adásban Máté Gábor színész, a Katona József Színház főigazgatója a vendég, és megtudjuk, milyen filmszínésznek gondolja magát; milyen viszonyban van a nőkkel; Gábor Miklósról; hogyan képzeli el a jövőjét a Katonában; milyen nagy film főszerepe nem lett végül az övé; de beszél a házasságairól, a #meetoo-ról és sok minden másról is, például kiderül, hogy két évet dolgozott riporterként a Magyar Rádió Ifjúsági Osztályán.

Máté Gábor és Kadarkai Endre
 
Máté Gábor és Kadarkai Endre
 

Hosszú, mély és érdekes beszélgetés lett. Egy kis ízelítő is készült a műsorból, mely elérhető itt.

A Világtalálkozóhoz hasonlóan a Szavakon túl adásainak videófelvétele is megtekinthető a Klubrádió YouTube csatornáján, minden hétfőn délután. Iratkozzon fel a csatornánkra!

FELIRATKOZOM:

Szavakon túl
2021. május 2. vasárnap 13:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kadarkai Endre