„Klubrádió
Hetes Stúdió

Jogállam és ellenállás – Hetes Stúdió ajánló

17/10/2020 10:02

| Szerző: Bálint Judit/Klubrádió

A távozó amerikai nagykövet interjút adott a rádiónknak, ahogy egy katalán történész is. Kint voltunk a pénteki SZFE-s hallgatói sajtótájékoztatón is. És beszélünk a hazai civil társadalom állapotairól is a Hetes Stúdióban.

A Hetes stúdióban összefoglalót hallhatnak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen történtekről, különösen a pénteki eseményekről. 

Folytatjuk az Európai Bizottság által készített jogállamisági jelentés elemzését, ma a magyar civil társadalom helyzetét elemezzük szakértőkkel.

Interjút hallhatnak a távozó amerikai nagykövettel, David B. Cornstein-nel, aki nekünk is elmondta, mit gondol Orbán Viktor rendszeréről és a magyar-amerikai kapcsolatokról.

David B. Cornstein és Csernyánszky Judit
 
David B. Cornstein és Csernyánszky Judit
 

Interjút készítettünk egy katalán történésszel arról, hogy a Franco-rezsim után 40 évvel milyen állapotban van a spanyol társadalom.

A műsor második felében Józsa Mártával, Révész Sándorral és Bolgár Györggyel beszéljük meg a hét legfontosabb eseményeit.

 

Elindultunk Az Év Honlapja 2020 versenyen. Az alábbi képre kattintva szavazhat ránk, hogy miénk legyen a közönségdíj.

Az oldalra jutva jobbra fent lát egy kék gombot majd, arra kell kattintani, mellette pedig látszik, hány szavazatnál tartunk. Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás
 
Hetes Stúdió
2020. október 17. szombat 15:00
Műsorvezető: Szénási Sándor
Szerkesztő: Bálint Judit