„Klubrádió
Reggeli gyors

Gálvölgyi ismét „kooperatív” - Hírek, csak tőle

6/05/2020 13:05

| Szerző: Klubrádió

Tilos, tilos, tilos! Háromszor is tilos. – énekelhetnék Budapesten, ha szabad lenne csődülni. Vidéken más a sláger: „Isten véled édes viruskám”.

Tisztelettel jelentjük a Klubrádió hallgatóinak, hogy Gálvölgyi Jánost –aki péntek délelőttönként vezeti az Ötös című műsort- nem hagyta el a humorérzéke, és parodizáló hajlama. Ma ismét magára öltötte operatív törzsőrmesteri jelmezét, és ebbéli minőségében az alábbi információkat közölte. Nagyjából annyit, amennyit a hivatalos Operatív Törzs közölni szokott a lakossággal.

1.  Budapesten tilos. A padlóra köpni, káromkodni is. Mindenki köteles szájmaszkot viselni, hadbíróság terhe mellett. Temetéseken csak az elhunyt vehet részt.

2.  Kína már több tonna színes szájmaszkot és szájharmonikát is küldött. Az operatív szervezet a színes, zenélő maszkokat ajánlja leginkább.

3.  A „Ki a legbátrabb 133 ember” vetélkedő lezárult, az eredmény a parlament honlapján olvasható.

Gálvölgyi János arról is beszámolt a legmélyebben tisztelt Operatív Törzs fogadatlan prókátoraként – jelezvén, hogy ez csak kiszivárogtatás- hogy a „Ki látta Kásler doktort?” címmel meghirdettetett össznemzeti pályázat is lezárult. Összeget nem árult el (sajtóértesülések szerint milliárdokban mérhető), csupán a nyertes pályázat címét mondhatta meg: Jobb így nekünk.

Gálvölgyi János paródiáját érdemesebb meghallgatni, ha javasolhatjuk, kattintson a fenti lejátszó ikonra. 

Reggeli gyors
2020.05.06. 06:00
Műsorvezető: Para-Kovács Imre