„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Fúr, farag, játszik – Kerekes Viktória az Ötösben

29/10/2022 10:32

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Kerekes Viktória színművész volt; 11 órától Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

2022. október 28. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2022. október 28., péntek 10:05)
91:26
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Kerekes Viktória a Madách Színházban kezdett, és elmondása szerint Gálvölgyi János egy volt a kevés segítő „karból” a színházban. Ugyanakkor nagyon zavarban volt, hogy vele játszhatott. Ahogy ő mondta, még a bal füle is folyton vörös volt.

Az Örkény Színházban – néhány évvel és színházzal később – ezt követően 16 évet töltött, habár a Színművészeti Főiskola elvégzése után nagyon kalandos volt a színházi társulatokhoz csatlakozása. Így került a Katona József Színházba, majd az akkor alakult Kamaraszínházba, míg később magánéleti okokból Kecskemétre, ahonnan az igazgatóváltás után ment Miskolcra, és csak ezután hozta össze az élet többek között a műsorvezetővel a Madách Színházban.

Kerekes Viktória az Örkény Színházban is megtartotta a „csavargó” szokásait, és nem csak más színházakban játszott párhuzamosan, de tévésorozatban is, ahonnan mára a nézők többsége ismeri.

A Klubrádióval is régi a színművész kapcsolata, ugyanis sokáig volt állandó résztvevője a Kinevetsz a végén? című szórakoztató műsorunknak. Csak azért hagyta abba, mert a felkészüléshez rengeteg politikával kellett foglalkoznia, és ez abban a mennyiségben nagyon megviselte.

Ma újra az Örkény Színházban játszik, amely olyan szeretettel fogadta vissza, mint ahogy korábban is mindig támogatta a kisebb-nagyobb kalandozásait.

Mire ide eljutott azonban már túl volt Kerekes Viktória egy nagyobb szüneten, amire őt is, ahogy sok kollégáját rákényszerítette a járvány. Akkor fogott hozzá Horgas Péterrel egy lakásfelújítási, lakberendezési projekthez, amit most is ugyanolyan intenzitással űznek.

Ötös – Gálvölgyi Jánossal
2022. október 28. péntek 10:00
Szerkesztő: Timár Ágnes