„Klubrádió
Esti gyors

Fekete-Győr: Durva földindulás történt

15/10/2019 11:40

| Szerző: Klubrádió

Orbán Viktor centrális erőtere megsemmisült, 2022-ben meglesz a lehetőség az egész rendszer megdöntésére – véli a Momentum elnöke.

2019. október 14. Esti gyors-részlet/Interjú Fekete-Győr Andrással (19.10.14.)
04:17
00:00

Senki sem számított arra, ami vasárnap történt, saját bevallása szerint Fekete-Győr András biztosan nem. Véleménye szerint Orbán Viktor centrális erőtere megsemmisült, és ez lehetőséget teremt arra, hogy a következő országgyűlési választásokon az ellenzék ezt az elnyomáson, korrupción, álszentségen alapuló rendszert megdöntse.

A Momentum is jól szerepelt, 3 kerületben nyert olyan polgármester, akit a párt támogatott és negyedik momentumos tagja is van a Fővárosi Közgyűlésnek. Karácsony Gergely különösen jó kampányt csinált, de ez elmondható számos jelöltről, most azonban jönnek a hétköznapok.

Fekete-Győr András felhívta a figyelmet arra, hogy természetesen más a kampány, és más egy kerületet közösen vezetni a többi párt képviselőivel. Az elnök tapasztalata szerint nagyon sok helyen alakultak ki jó emberi kapcsolatok az ellenzék tagjai között, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek véleménykülönbségek, esetleg súrlódások. A Momentum egy vezérelvet mindenképpen be fog tartani, az pedig a zéró tolerancia a korrupcióval kapcsolatban. Egyébként pedig keresik az együttműködés további lehetőségeit, hiszen kisebb falvakban, nagyobb városokban is ért el jó eredményeket a párt, és a tapasztalatcserére, közös programokra szükség van.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép:MTI/Mónus Márton.

Esti gyors
2019.10.14 18:00
Műsorvezető: Dési János