„Klubrádió
Reggeli gyors

Endrei Judit elfogadja a változást, és még játszik kicsit

18/07/2019 17:06

| Szerző: Klubrádió

Ő az, aki nem tűnt el. Még a képernyőről sem. Aktívan dolgozik, az egyik kedvenc témája az aktív idősödés.

2019. július 18. Reggeli gyors - részlet 19.07.18. Endrei Judit
08:09
00:00

Talán még sűrűbb életet él, mint anno. Könyveket ír, előadásokat tart, az aktív idősödéssel foglalkozik a hetvenes éves évek óta tévéző riporter, bemondó Endrei Judit. S ha már másokat próbál arra tanítani, hogy ne gubózzanak be, hát ő sem teheti. Nem igazán hiányzott már neki, hogy újra megjelenjék a képernyőn, azért egy kisebb televízióban mégis vállalt munkát. Nincs benne kockázat, jól esik, eljátszik még kicsit – mondta. 

Persze mint egykori bemondó, szerkesztő-műsorvezető figyeli a többi tévéműsort is. Más a világ, tempósabb, lendületesebb, és ő elfogadja ezt a változást, de azt is gondolja, talán éppen a mai műsorokban jellemző pörgés miatt érdekelheti az embereket az, ami ebből kicsit kilóg. A nagy kavalkádban üdítő a nyugodt, csöndes hangnem, az értéket képviselő stílus.

Endrei Juditnak kőszikla értékrendje van. Elfogadás, nyitottság, együtt gondolkodás, egészség- és környezettudatosság.

Gyakran jár női társaságba. Azt mondja: szereti, hogy nőnek született. Bár általában több teher van rajtuk, mint a férfiakon, mégis nyitottabbak, aktívabbak. Ha több lehetőséghez jutnának, vélhetően jobban vezetnék az országot, sőt talán a világot is.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTVA Fotó, Zih Zsolt.

Reggeli gyors
2019.07.18. 06:00
Műsorvezető: Lampé Ágnes