„Klubrádió
Útszélen

Elhagyom a várost

16/11/2020 19:12

| Szerző: Klubrádió/Árva Brigitta

Valóban olyan romantikus a falusi élet? - teszi fel a kérdést Józsa Márta a műsor első felében, és ennek jár utána. A második fél órában pedig a józsefvárosi Nem adom fel! étterembe és kávézóba kalauzol, ami egy igazán különleges vendéglátóhely.

2020. november 12. Útszélen (2020. november 12., csütörtök 15:00)
44:32
00:00
Műsorvezetők: Józsa Márta Szerkesztők: Józsa Márta
Csatorna és szemétszállítás nélkül, rossz utakkal, szinte semmi közlekedéssel élni nem tűnik csábító ajánlatnak – legalábbis első hallásra.

A városokból kiköltözők közül azonban ezt sokan önként teszik, sokan kényszerűségből, bár nagyon nem mindegy, hová. Így vagy úgy, de előbb-utóbb vége a falusi idillnek, és a problémák sokasodnak.

Autista, down-szindrómás vagy kerekesszékes pincérek és kávéfőző kisasszonyok – a Nem adom fel! étterem és kávéház olyanoknak biztosít munkát, akik nem tudnának a piacon elhelyezkedni. A védett munkahelyen azonban kiválóan megállják a helyüket. Most, a bezárás idején sem csüggednek, új terveken törik a fejüket: a hely működik, elvitelre is főznek.

Útszélen
2020. november 12. csütörtök 15:00
Műsorvezető: Józsa Márta
Szerkesztő: Árva Brigitta

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás