„Klubrádió
Café Péntek

"Az SzFE szelleme máshol van"

19/02/2021 17:31

| Szerző: Váradi Júlia/Klubrádió

Három megszólalónk is kapcsolódik a civil kurázsijukért nemrég díjat kapott SZFE-hez, emellett két érdekes kiállításra is felhívtuk a figyelmet.

2021. február 19. Café Péntek (2021. február 19., péntek 20:00)
42:58
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia

Az Ars Humanica Hungarica Társaság 2021-ben a SZFE diákjainak és oktatóinak ítélte oda a Magyar Civil Becsületrend kitüntetést. Kuthi Csaba, a díj létrehozója volt az adás megszólalója.

A díjról és az SZFE átmeneti és a keresendő végleges helyéről Németh Gábor író, az SZFE tanára beszélt a Café Péntekben.

Németh Gábor
 
Németh Gábor
 

Miért hagyják el a hét végén az Erzsébetvárosban eredményesen megpályázott, felújított épületet az SZFE diákjai és oktatói? – Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere válaszolt.

Falvédők karantén idejére - Politikai tartalmú festmények a Godot Galériában a nők magyarországi helyzetéről és a nemzeti nőideálról. Vendégünk Barcza Réka képzőművész volt.

Estély a vörös kertben – Aatoth Franyó, Thaiföldön élő magyar festőművész kiállítása Cziffra György 100. születésnapjára a Hegyvidék Galériában. Aatoth Franyó kb. 8 ezer kilométeres távolságból jelentkezett be a műsorba telefonon keresztül.

Café Péntek
2021. február 19. péntek 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia