„Klubrádió
Esti gyors

Állítólag már a köszönés is megváltozott a győri városházán

8/10/2019 06:25

| Szerző: Klubrádió

A Klubrádió győri tudósítóját kérdeztük a városi hangulatról, miután egy szivárogtató egyre több kínos anyagot hoz nyilvánosságra Borkai Zsolt fideszes polgármesterről.

2019. október 07. Esti gyors-részlet/Interjú Forgách Sándorral (19.10.07.)
02:19
00:00

Forgách Sándor, a Klubrádió győri tudósítója – mennyit tudhattak a győriek arról, ami Borkai Zsoltról kiderült? – Hétfőn délelőtt 10-kor vették fel a Győr+ tévében a beszédét, amelyben elmondja, hogy ő van a képeken és „bulizott”, azelőtt nem jelent meg sehol semmi, csak az interneten és szóbeszédben lehetett hallani, hogy „mit művel a polgármester”. Hétfő este a KESMA-hoz tartozó Kisalföld honlapján már kint volt erről egy anyag, de csak akkor.

Forgách Sándor azt mondta, vegyesek a reakciók, sokan kérdezik kacsintva, hogy „Elhiszed?”, volt, aki azt mondta neki, hogy ne a szemének higgyen, hanem a fülének, amikor azt mondják, hogy ilyen nem látezik. Állítólag a városházán a köszönés is megváltozott, úgy köszönnek egyesek – némi fekete humorral, németesen –, hogy Gruppen Morgen!

De azt is megkérdezték tőle, hogy vajon a polgármester elnézést kért, vagy csak szeretne kérni, mivel óhajtó mondatot használt. Szerinte eltussolni nem lehet már az ügyet, úgy, hogy maga Borkai Zsolt is beszélt erről. 

Esti gyors
2019. október 07., hétfő 18:15
Műsorvezetők: Dési János