„Klubrádió
Esti gyors

Aki úgy totyog és úgy hápog, mint a Fidesz.... – Selmeci János jegyzete

7/08/2020 18:03

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

Orbán Viktor kormányzása roppant káros az országnak, az azonban nem megy, hogy ha amit a Fideszben nem szeretünk, azt simán lenyeljük az ellenzéktől.

2020. augusztus 07. Esti gyors-részlet (2020.08.07. Selmeci János jegyzete)
01:55
00:00
A Fidesz egyfolytában hazudik, manipulál, gusztustalan propagandát terjeszt, idegen érdekek, például Soros György kiszolgálásával vádolja politikai ellenfeleit és közben teletömi a haverok és rokonok zsebeit is.

A két legnagyobb ellenzéki párt manipulált hangfeltélekkel támadja és a Fidesszel való kollaborációval vádolja egymást, az egyiknek gusztustalan propagandamédiája is van, az országos konfliktust kirobbantó alakulat vezetője pedig Facebook posztot írt arról, hogy nem szabad országos konfliktusba belemenni.

Ellenzéki önkormányzatok kötöttek már szerződést gyanús pártközeli ügyvéddel és a parkolási mutyik többszörösen elítélt atyaúristenéhez köthető céggel is.

A kérdés, hogy akkor miért akarják leváltani a Fideszt? Ebben ők sokkal jobbak.

Félreértés ne essék, Orbán Viktor kormányzása roppant káros az országnak, az ország szinte bárki mással jobban járna, már csak azért, mert más aligha tudna ennyit ártani.

Az azonban nem megy, hogy ha amit a Fideszben nem szeretünk, azt simán lenyeljük az ellenzéktől, mert diktatúra, mert összefogás. Ne nyeljük le!

Ne szavazzunk arra, aki a Fidesz eszközeit használja ellenzékben, aki gyűlöletet kelt, és aki szerint az ügy érdekében most a kritikusoknak hallgatniuk kellene. Ne szavazzunk arra, akinek a szólásszabadság és a független média csak addig fontos, ameddig nem róla írnak csúnyát. Ne szavazzunk arra, akit a lopás csak addig zavar, amíg nem tudja a saját embereit állami pénzhez vagy felügyelőbizottsági helyhez juttatni. Aki simán hazudik, vagy változtatja az álláspontját, mondjuk közös lista vagy bevándorlás ügyben, ha a pártérdek azt diktálja, és kánaánt ígér, de nem hajlandó három mondatnál többet mondani arról, hogy mit csinálna az egészségügyben vagy a nyugdíjakkal, nem érdemli meg a szavazatunkat.

Nem csak azért nem, mert elvek, meg miegymás, hanem mert a Fideszt nem egy másik Fidesz fogja leváltani.

Meg az minek is.

Selmeci János jegyzete a 2020. augusztus 7-i Esti gyorsban hangzott el.