„Klubrádió
Szerepvállalás

A test és a lélek feltöltődésére is szükség van a gyógyuláshoz

8/11/2020 13:00

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

A Szerepvállalás adásának a fókuszában ezúttal a Richter Anna Díj kezdeményezés volt.

2020. november 07. Szerepvállalás (2020. november 07., szombat 18:00)
23:08
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Felhívni a figyelmet az egészségtudatosság és a társadalmi jóllét fontosságára. Ez a célja a Richter Anna Díjnak, amely olyan innovatív ötletek megvalósításával kíván hozzájárulni a hazai egészségügy, oktatás és gyógyszerészet fejlesztéséhez, melyek jobbá teszik az ott dolgozók munkakörülményeit, javítják mindannyiunk életminőségét és minőségi változást hoznak a mindennapokba. A következő, harmadik évad pályázati időszaka már elindult: a kreatív, ötletes, egészségügyet és oktatást jobbá tevő terveket december 1-ig várja a zsűri.

A Richter Anna Díj 2. évadában megvalósult öt pályázat közül kettőt mutattunk be a Szerepvállalás adásában. Elsőként a gyógyszerész kategória győztese, a Szimpatikus Klinikusok, amelynek egyik tagja, Süli Edina klinikai gyógyszerész rezidens mesélt.

Az adás második felében Dr. Molnár Mária pszichiáter főorvos volt a vendégünk. Csapatával egy Egészségkertet álmodtak meg a kecskeméti kórház területén. Azt vallják ugyanis, hogy a gyógyuláshoz a modern orvostudomány és a gyógyszerek mellett szükség van a test és a lélek feltöltődésére is. 

Szerepvállalás
2020. novenmber 7. szombat 18:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás