„Vásároljon

Adások

Reggeli gyors

"Olyan, mintha némafilmben játszanék”

"Szerbiában, Lengyelországban és Magyarországon a korábbinál kevésbé elnyomó jellegű, de hatékony eszközöket állítottak a közvélemény egyoldalú tájékoztatásának a szolgálatába." Kárpáti János lapszemléje.

Karácsony: Ha nem lehet a választással együtt a népszavazás, az megmutatja, mit gondol a Fidesz a demokráciáról
Esti gyors

"Ebben még a fideszesek jó része is egyetért"

Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd társelnöke szerint bőven meglesznek az aláírásokkal a két népszavazási kérdésben. Beszélt a Városháza- és a Schadl-ügyről is.

„A jelenlegi helyzetben az etikus médiának ki kell tartania”
Ötös - Bódy Gergővel

"Az etikus médiának ki kell tartania”

Zsolt Péter szociológussal, médiaelemezővel beszélgettünk arról, mikor érhet véget a hamis információk közlőinek virágkora, és milyen jövője lehet az etikus sajtónak.

Reggeli gyors

"Igazságtalan a választási rendszerünk"

Az ellenzéknek a választókerületek elfogult megrajzolása miatt több választói szavazatot kell felhasználnia egy körzet megnyeréséhez – véli Tóka Gábor.

Reggeli gyors

"A magyar választók nem buták"

"Orbán Viktort újra fogják választani, mert teljesítményét elismerik a szavazói, bár az egységes ellenzék most valóban kihívást jelent Orbánnak a korábbi választásokhoz képest."

Hannah Arendt: Rosa Luxemburg
Belső közlés

Hannah Arendt: Rosa Luxemburg

Tegnap volt 103 éve, hogy meggyilkolták Rosa Luxemburgot. Ennek emlékére most Hannah Arendt esszéjének részletét hallgathatják meg róla Lovas Rozi felolvasásában.

Kóbor János: A hazám az, ahol jól érzem magam
20 esztendőnk hatalom

Kóbor János: A hazám az, ahol jól érzem magam

Amikor az Omega 50 éves lett 2012-ben, Rangos Katalin meghívta Kóbor Jánost, az Omega énekesét a Szabad sáv adásába, "közérdekű magánügyekről" beszélgettek. 20 esztendőnk hatalom címmel indítottunk visszatekintő sorozatot a húszéves Klubrádió honlapján, ahol az elmúlt két évtized néhány emlékezetes műsorából szemezgetünk.