„Klubrádió
A lényeg

Toroczkai László beül a parlamentbe, és ő lesz a frakcióvezető

4/04/2022 14:22

| Szerző: Klubrádió

Dúró Dóra, a a Mi Hazánk alelnöke szerint az ellenzéki oldalon egyedül ők nyertek ezzel a választással, és nem a szervezeti felépítés a probléma az ellenzékkel, hanem az, hogy nem tudtak versenyképes víziót felmutatni a szavazóknak. A Mi Hazánk hét mandátummal jutott be a parlamentbe.

Mi Hazánk alelnöke az Atv-nek azt mondta, hogy "Egyértelmű, hogy ellenzékváltásra van szükség". Arról is beszélt, hogy Toroczkai László beül a parlamentbe, és ő lesz a frakcióvezető.

Választás 2022 - A Mi Hazánk eredményváró rendezvénye
Budapest, 2022. április 4. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke (k) beszél, mögötte Szabadi István pártigazgató, Pakusza Zoltán alelnök, Dúró Dóra elnökhelyettes, Apáti István független országgyűlési képviselő, Novák Előd alelnök és Dócs Dávid alelnök (b-j) a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
 
 

"Ismét egy olyan választáson vagyunk túl, ami a közvélemény-kutatóknak a fekete napja volt. Azt, hogy a Fidesz ilyen többséget szerezve, újabb kétharmaddal nyeri meg a választást, egyetlen kutatócég jelezte csak lehetőségként. És a Mi Hazánk Mozgalmat is alulmérte a kutatók mindegyike. Ez azért is fájó, mert rendre látható, hogy alul mérik a kis pártokat" – mondta Dúró Dóra.

 

 

"