„Támogassa
A lényeg

Testőri kísérettel úszta át a Balatont Novák

26/07/2023 10:55

| Szerző: Klubrádió

Bár igyekeztek elvegyülni a tömegben, mégis akadt, aki látta, hogy a Balaton-átúszást sikerrel teljesítő köztársasági elnököt nem hagyták magára a testőrei a tó közepén sem.

Ahogy arról a Klubrádió is beszámolt, a köztársasági elnök az egyik magyar profi sportolói ruházati márka egyedileg készíttetett, 100 ezer forintos fürdőruhájában vett részt a Balaton-átúszáson.

Novák Katalin a Facebook-oldalára tette fel a fotót, amelyen az indulás pillanata látszik, közvetlen mögötte a szakállas fiatalember a célba érkezést követően sem tágított mellőle – írja a Blikk.

Mint írják, Novák Katalinnak többszörös biztosítás is kijárt: egy magas, kisportolt férfit és egy sportos nőt látott a Blikk munkatársa az induláskor, illetve a célba érkezéskor. Bár mindketten kerülték a feltűnést, láthatóan nem távolodtak el az elnöktől sem a vízben, sem a boglári parton.

„Lehet, hogy többen is voltak, de én két személyre felfigyeltem a kísérői közül. Egy magas, kisportolt, szakállas férfi közvetlenül utána ereszkedett a vízbe, majd másodpercekkel később egy fekete fürdőruhás, fiatal nő is melléjük ért. Kifelé jövet is ott álltak mindketten az államfő és a férje közvetlen közelében, szinte le sem lehetett őket hagyni a fotóról” – számolt be a Blikk fotósa.