„Klubrádió
A lényeg

Pénzért beszélget az ATV az ellenzéki kerületek vezetőivel

8/12/2022 08:04

Zugló, továbbá az olyan ellenzéki kerületek, mint Óbuda és Újpest is több milliós szerződést kötött az ATV-vel – írja 24.hu, hogy feltűnjenek a kerület vezetői és beszélgessenek a "kerületi ügyekről", de azt az önkormányzatok és a Fidesz felé elkötelezett Németh család birtokában lévő csatorna már nem köti a nyilvánosság orrára, hogy pontosan mire vonatkozik a szerződés.

Annyi bizonyos, hogy a kerületek vezetői rendre feltűnnek az ATV reggeli, illetve esti műsoraiban, írja a lap.

 
Forrás: ATV

 

A szocialista Horváth Csaba vezette XIV. kerület azt állította korábban a 444-nek, hogy a polgármester e szerződés részeként jár beszélgetni az Egyenes Beszédbe, majd később "pontosítottak", hogy Horváth Csaba e műsorban való szerepléséért mégsem fizetnek. Zugló havonta 535 ezer forint plusz áfát juttat a csatornának, hogy a "kerület ügyeivel is foglalkozzon".

A DK-s vezetésűvé váló Óbuda és Újpest több millió forintos megállapodást kötött az ATV-vel az idén. A III. kerület már 2020 óta fizet, előbb 5,6 milliót, tavaly pedig 5,5 milliót, derül ki a nyilvános adatokból. A IV. kerület pedig bruttó 9,8 millió forintért szerződött az ATV-vel 11 hónapra, az áprilisban kötött szerződés a Klubrádió volt frekvenciáján feltűnt Spirit FM-re is vonatkozik.

Az ATV tulajdonosa, a Németh család és a kulcsmunkatársak korábban a Fidesz-re való szavazás mellett agitáltak, elkezdte a fideszes propagandamédia munkatársait is bevonni a műsoraiba, a csatornát bojkotáló Hadházy Ákos képviselő pedig megmutatta, hogy a család milyen jól élnek ebből.