„Klubrádió
A lényeg

Parragh viselkedése miatt lemondott egy iparkamarai küldött

14/07/2022 13:56

| Szerző: Klubrádió

Virrasztó Zsolt, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatói tagozatának küldöttje szerint Parragh László elnöki magatartása évek óta összeegyeztethetetlen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara eredeti szellemiségével.

„Nem mintha sok vizet zavarna, de így tartom helyesnek: ma lemondtam a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatói tagozatában küldöttként viselt tisztségemről” – jelentette be egy Facebook-posztban Virrasztó Zsolt. Lemondó nyilatkozatában azt írta, nem tud közösséget vállalni egy olyan, legfőképpen gazdasági érdekegyeztetésre hivatott szervezettel, amelynek országos elnöke véleménye szerint „időről időre a saját érinthetetlenségéből és érzéketlenségéből fakadó magabiztossággal provokál és aláz meg kiszolgáltatott társadalmi csoportokat”.

Virrasztó azóta egy másik posztban megköszönte a rengeteg reakciót és bátorító szavakat, amelyek a "szinte önálló életre kelt bejegyzéshez" érkeztek.

Parragh László a Megbeszéljük című műsorunkban úgy nyilatkozott, hogy pánikra semmi ok, a katából kiszorulók választhatnak más adózási formát, vagy visszatérhetnek alkalmazotti státuszba. Az interjú közben belehajtottak Parragh László autójába.