„Klubrádió
A lényeg

Nem kér bocsánatot a Kálmán Olgát fenyegető férfi

7/05/2021 09:48

| Szerző: Klubrádió

Lefejezéssel fenyegette a Demokratikus Koalíció politikusát.

Egy 53 éves férfit állított elő a rendőrség Győrben, aki "többek között fejlevágással, felgyújtással és családja kiirtásával fenyegette meg hosszas üzeneteiben Kálmán Olgát, a DK politikusát". A Blikk beszélt a férfival, akit a rendőrség szabadlábra helyezett.

Az 53 éves V. Gábor több üzenetben írt gyűlölködő leveleket a Facebookon Kálmánnak. Azért Facebookon, mert a tudakozó nem adott Kálmán Olgához elérhetőséget. Azt mondta a lapnak, hogy "iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet", mondta.

Azt mondta, hogy ő gyűlöli a legjobban Kálmán Olgát. "A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni" - mondta.

Szerinte nem követett el bűncselekményt, és csak a véleményét írta le, és, mint mondta, soha nem váltotta volna be a fenyegetést. Úgy véli, hogy nem fog börtönbe menni Kálmán Olga miatt.

A férfi azért az anyja Facebookjáról küldött üzeneteket, mert a korábbi viselkedése miatt többször letiltotta a közösségi felület. Azt mondta, többé nem fog ilyet csinálni, de nem kér bocsánatot csak ha előbb Kálmán kér Orbán Viktortól.

Forrás: Blikk.hu