„Klubrádió
A lényeg

Nagy Feró: "Hadd nyaljam már azt a se**et, ami nekem tetszik!”.

24/03/2022 07:22

| Szerző: Klubrádió

Osváth Zsolt YouTube-műsorában Nagy Feró volt a vendég, ahol elmondta azt is, hogy nem érdekli, hogy politikai elfogultsággal vádolják.

A beszélgetésben természetesen szóba került a Fidesz, amelyről a zenész úgy tartja, hogy nem igaz, hogy lopnak: "Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal".

Nagy Feró saját bevallása és megnyilvánulásai szeinr is elfogult politikailag, ami miatt sokszo megkapja, hogy "seggnyaló”. Erre úgy reagált, hogy: "Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”.

A Nemzet Csótánya Moszkváról is kifejtette véleményét: "Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja"írja a 24.hu.



Nagy Feró a magyar rocktörténet több klasszikus dalát
írta, és adta elő, például ezt a rendszerváltás után egy évvel:


Alább pedig Miklóska Lajos, Nagy Feró alkotótársa, a hetvenes-nyolcvanas-évek fordulóján született Beatrice-dalok zeneszerzőjének egy  önálló darabja, miután kivált a zenekarból: