„Klubrádió
A lényeg

Már egy ideje árulták a Borkai Zsoltról készült felvételeket

9/10/2019 13:39

| Szerző: Index/Klubrádió

Már bőven a választási kampány előtt árulni kezdték a Borkai Zsoltról készült felvételeket.

A Fideszben és az ellenzékben is sokan számítottak a felvételek megjelenésére - írja az Index több egymástól független forrásra hivatkozva. A felvételeket többeknek felajánlották megvételre, és legalább egyszer meg is vették őket. Az Index úgy tudja, a szexvideókon szereplő Rákosfalvy Zoltánék környezetében azt hangoztatják, a szivárogtató blogot indító „ördög ügyvédje” kitalált, nem létező személy. A Fideszben állítólag az a hír járja, hogy a felvételeket, nem az „ördög ügyvédje” készítette, mint a blogban szerepel, hanem ez egyik hajón tartózkodó nő. Őt a barátja, egy alvilági figura bízhatta meg az események rögzítésével. 

Videóüzenetet küldött Borkai Zsoltnak Győr ellenzéki polgármesterjelöltje, Glázer Tímea.Azt mondta, nem akarták elhinni, hogy a magát családapaként,konzervatív keresztényként népszerűsítő polgármester tényleg az ellenkezőjét csinálja annak, amit mond. Nem kéri Borkaitól, hogy mondjon le vagy lépjen vissza, mert ennek szerinte semmi esélye nem lenne, de a győrieket arra kérte, szavazzanak vasárnap az ellenzékre. 

A  Demokratikus Koalíció követeli, hogy az ügyészség hivatalból indítson vizsgálatot a Borkai hálózat korrupciós ügyében - ezt a párt szóvivője Barkóczi Balázs jelentette be.