„Köszönjük,
A lényeg

Leütötte az egyik ellenzéki jelöltet egy DK-képviselő Dobrev fórumán

28/02/2022 07:13

| Szerző: Klubrádió

Dobrev Klára gyáli fórumán verekedés tört ki két ellenzéki jelölt között. Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzék vecsési képviselőjelöltje (Pest megye 7. számú választókerülete) szerint inzultálta, leköpte és megütötte őt Hegymegi István, a DK gyáli önkormányzati képviselője. 

Fricsovszky-Tóth Pétert Hegymegi úgy fejbe verte, hogy mentőt kellett hívni hozzá, írja az MTI. Később a kórházból jelentkezve Fricsovszky-Tóth Pétert azt írta a Facebookon, hogy ő nem verekedett, nem köpködött, őt ütötték meg.

 

Szerinte "Hegymegi István már felfüggesztett Demokratikus Koalíció tag, önkormányzati képviselő provokált, leköpött, majd amikor elfordultam tőle, megütött. A néhány hónapja fideszes provokátorként működő Hegymegi István az előválasztás óta a Fidesz érdekében politizál, nem véletlen, hogy egykori pártja, a Demokratikus Koalíció már korábban megindította ellene a hivatalos kizárási eljárást, majd felfüggesztette az ellenzéki célokat eláruló politikus párttagságát. Az incidenst a művelődési ház kameráin túl tanúk is bizonyítják.”