„Támogassa
A lényeg

"Legyél a változás" – bejelentette egyesülete nevét Magyar Péter

6/04/2024 10:43

| Szerző: Klubrádió

Elindult a talpramagyarok.hu is, Magyar arra kéri követőit, hogy ezen a felületen jelezzék, ha csatlakoznának a közös munkához.

Magyar Péter Facebook-oldalán jelentette be, hogy Legyél a változás! Egyesület néven alakul meg a közösség szervezeti alapja. Az egyesületi forma lehetővé teszi többek között, hogy fogadni tudják a felajánlott támogatásokat.

Bejelentette 230 ezresre duzzadt követőtáborának azt is, hogy elindul hivatalos felületük a talpramagyarok.hu. Mint írja, itt csatlakozhatnak a közös munkához, akik "egy szuverén, modern, európai Magyarország" felépítésében segítenének.

"Mondjuk ki, hogy semmi sem mehet úgy tovább ahogy az utóbbi évtizedekben. Morális, politikai és gazdasági válság van Magyarországon. A magyar emberek többségének megingott a bizalma az országot majd 30 éve irányító teljes politikai elitben" – ez már a honlap bemutatkozó részében szerepel.

"Mutassuk meg, hogy mi konzervatívok, polgári demokraták, szociáldemokraták, liberálisak elsősorban magyarok vagyunk. Mutassuk meg, hogy közösen képesek vagyunk megváltoztatni hazánk jövőjét" – szól a felhívás.

Az ajánlat pedig: "Létrehozzuk azt a középen álló politikai erőt, amely leszámol az utóbbi évtizedek mesterségesen fenntartott szekértábor logikájával. Létrehozzuk azt az erőt, amelyhez csatlakozhat minden jószándékú magyar ember, aki a hazájáért kíván dolgozni".

Magyar Péter közben készül a délutáni demonstrációra. 

A gyülekezőt 13:30-tól hirdette meg a Deák térre, a menet pedig 14:00-kor indul majd el a Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca útvonalon a Kossuth térre, a Parlament elé. A várható forgalmi változásokról itt írtunk.

Magyar tegnap arról írt, hogy kaptak információkat szervezett provokátorokról, ezért arra kérte a résztvevőket, hogy legyenek békések és türelmesek, ha pedig valami zavarót észlelnek, szóljanak a szervezőknek. A rendezvényt a rendőrség mellett több száz önkéntes is biztosítja majd. Arra is megkérte követőit, hogy a Talpra Magyarok Közösségének szimbólumain kívül ne használjanak pártzászlókat.

A Klubrádióban a Hetes stúdióban élőben közvetítjük majd a délutáni eseményeket.